Downloads

Meer weten?

Hieronder vind je de actuele brochures van de FNV die gaan over onze dienstverlening en onderwerpen waar jij in je loopbaan mee te maken kan krijgen.

 

Aan de slag met je Loopbaan

Alle trainingen van Loopbaanadvies FNV bij elkaar in een overzichtelijke brochure. In deze brochure lees je meer over het spreekuur dat wekelijks wordt gehouden door de loopbaanconsulenten van FNV en de diverse trainingen die je kunt volgen. De trainingen variëren van praktisch aan de slag gaan met je cv of sollicitatiebrief tot ontdekken wat jouw volgende stap is in je werkende leven. Voor iedereen die aan de slag gaat met zijn loopbaan.

Aan de slag met je Loopbaan

 

Werken aan Werk met Loopbaan FNV

Wordt je binnenkort ontslagen of ben je recentelijk ontslagen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij het zoeken naar ander werk? Dan is deze flyer wat voor jou. Hierin vind je informatie over het loopbaancoachingstraject van de FNV. Wat het inhoudt en waar je terecht kunt om te bekijken of jij in aanmerking komt voor dit kosteloze traject voor werkzoekenden.

Werken aan Werk FNV

Grip op je loopbaan

Met deze praktische checklist maak je een goede start om met je loopbaan aan de slag te gaan. Aan de hand van vragen krijg je beter in beeld wie je bent, wat je kunt, wat je wilt, wat je mogelijkheden zijn en wat voor jou belangrijke voorwaarden in het werk zijn. Als je na het werken met deze checklist merkt dat je meer wilt, raden we je aan om een van onze trainingen te volgen, zoals bijvoorbeeld Jij in je Loopbaan. Je kunt ook op deze checklist als invulbare PDF downloaden en invullen.

Grip op je loopbaan

 

Rouwen om je baan

Een praktische flyer voor iedereen die te maken krijgt met (onverwacht) verlies en verandering van werk. Wil je meer weten over de impact van het verlies van werk, luister dan naar dit radio interview op Radio 1 en lees dit artikel in het FNV Magazine.

Rouwen om je baan

 

Onverwerkt verlies

Dit boekje is voor iedereen die heeft ondervonden dat het verliezen van je werk je ook raakt aan andere verliezen die je in je leven hebt gehad. Tevens help het je als je merkt dat je blijft ‘steken’ in het gevoel van verlies dat je ervaart door veranderingen op het werk of door verlies van werk. Dit boekje probeert je te ondersteunen om onverwerkte verlieservaringen te herkennen, aan te pakken en af te ronden. Je kunt er zelf mee aan de slag. Je leest meer over dit onderwerp in dit artikel in het FNV Magazine.

Onverwerkt verlies

 

Boekje Boos

Dit boekje is voor iedereen die constructief om wil gaan met eigen boosheid bij verandering of verlies van werk. Boosheid kan diep inwerken op je gedachten en je lichaam. Voorkom dat je stress en andere fysieke, lichamelijke of sociale klachten krijgt. In het praktische boekje Boos vind je meer informatie en oefeningen waar je direct mee aan de slag kunt.

Boekje Boos

 

Reorganisatie op het werk?

Informatie over de verschillende stappen waar je in een reorganisatieproces mee te maken krijgt. Daarnaast bieden we bij Loopbaanadvies FNV ook een training aan voor iedereen die met een reorganisatie te maken krijgt. Deze kun je ook aanvragen om bij jou op het werk te laten geven voor de FNV-leden.

Brochure stappen reorganisatie
FNV Werkt