Downloads

Meer weten?

Hieronder vind je de actuele brochures van de FNV die gaan over onze dienstverlening en onderwerpen waar jij in je loopbaan mee te maken kan krijgen.

 

Aandacht voor jouw Loopbaan

In deze brochure lees je meer over het spreekuur waarin de loopbaanconsulenten van FNV klaar staan voor jou. Wekelijks zijn zij beschikbaar voor een goed gesprek over jouw loopbaan. Maak een afspraak voor een loopbaangesprek bij jou op een vakbondscentrum in de buurt. Voor iedereen die aan de slag gaat met zijn loopbaan.

Aandacht voor jouw Loopbaan

 

 

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Wordt je binnenkort ontslagen of ben je recentelijk ontslagen en kun je wel wat ondersteuning gebruiken bij het zoeken naar ander werk? Dan is deze flyer met 7 handige tip wat voor jou. Zo ontdek je hoe je je kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

 

 

Grip op je loopbaan

Met deze praktische checklist maak je een goede start om met je loopbaan aan de slag te gaan. Aan de hand van vragen krijg je beter in beeld wie je bent, wat je kunt, wat je wilt, wat je mogelijkheden zijn en wat voor jou belangrijke voorwaarden in het werk zijn. Als je na het werken met deze checklist merkt dat je meer wilt, raden we je aan om een van onze trainingen te volgen, zoals bijvoorbeeld Jij in je Loopbaan. Je kunt ook op deze checklist als invulbare PDF downloaden en invullen.

Grip op je loopbaan

 

 

Bijscholen of omscholen?

Heb je wel eens nagedacht over het volgen van een aanvullende cursus of opleiding? Of denk je er al een poosje over om het roer drastisch om te gooien? Wil je werk gaan doen waar je hart ècht van gaat kloppen? De FNV heeft voor je op een rijtje gezet waar je aan moet denken als je je wil laten bijscholen of omscholen. In deze flyer lees je hoe je dat aanpakt.

Bijscholen of omscholen

 

 

Rouwen om je baan

Een praktische flyer voor iedereen die te maken krijgt met (onverwacht) verlies en verandering van werk. Wil je meer weten over de impact van het verlies van werk en hoe je daarmee kunt omgaan? Dan is deze flyer een goed begin.

Rouwen om je baan

 

 

Onverwerkt verlies

Dit boekje is voor iedereen die heeft ondervonden dat het verliezen van je werk je ook raakt aan andere verliezen die je in je leven hebt gehad. Tevens help het je als je merkt dat je blijft ‘steken’ in het gevoel van verlies dat je ervaart door veranderingen op het werk of door verlies van werk. Dit boekje probeert je te ondersteunen om onverwerkte verlieservaringen te herkennen, aan te pakken en af te ronden.

Onverwerkt verlies

 

 

Boekje Boos

Ben jij je baan verloren? Dan kan je flink boos worden. Dit is een volstrekt normale reactie op ingrijpende veranderingen of verlies. Toch is het belangrijk dat je hier adequaat mee omgaat. Met het ‘Boekje Boos’ helpen we jou om constructief aandacht te besteden aan je boosheid en deze aan te pakken. Boosheid kan diep inwerken op je gedachten en je lichaam. Voorkom dat je stress en andere fysieke, lichamelijke of sociale klachten krijgt.

Boekje Boos

LinkedIn handleiding

Een praktische handleiding die recent is vernieuwd, voor iedereen die een LinkedIn profiel wil aanmaken of professionaliseren. Dit werkboek wordt ondermeer gebruikt in de LinkedIn-workshops die door FNV worden gegeven.

Handleiding LinkedIn

 

Reorganisatie op het werk?

Informatie over de verschillende stappen waar je in een reorganisatieproces mee te maken krijgt.

Brochure stappen reorganisatie
FNV Werkt