Downloads

Meer weten?

Wil je meer weten over Loopbaanadvies bij de FNV? Of over wat je in een reorganisatie ervaart? Hieronder vind je de actuele brochures van de FNV die gaan over onze dienstverlening en onderwerpen waar jij in je loopbaan mee te maken kan krijgen.

 

Fluitend naar je werk

Alle trainingen van Loopbaanadvies FNV bij elkaar in een overzichtelijke brochure.

Fluitend naar je werk

 

Grip op je werk

Met deze praktische checklist maak je een goede start om met je loopbaan aan de slag te gaan. Aan de hand van vragen krijg je beter in beeld wie je bent, wat je kunt, wat je wilt, wat je mogelijkheden zijn en wat voor jou belangrijke voorwaarden in het werk zijn. Als je na het werken met deze checklist merkt dat je meer wilt, raden we je aan om een van onze trainingen te volgen, zoals bijvoorbeeld Jij in je Loopbaan.

Grip op je loopbaan

 

Werkenderwijs: ervaringen met leren & werken

Een handige brochure voor jongeren en bedrijven, met voorbeelden van hoe je als jongere kunt leren & werken, via de beroeps-begeleidende leerweg.

Brochure werkenderwijs

 

Rouwen om je baan

Een praktische zelfhulpgids voor iedereen die te maken krijgt met (onverwacht) verlies en verandering van werk. Wil je meer weten over de impact van het verlies van werk, luister dan naar dit radio interview op Radio 1 en lees dit artikel in het FNV Magazine.

Download de praktische zelfhulpgids

 

Onverwerkt verlies

Dit boekje is voor iedereen die heeft ondervonden dat het verliezen van je werk je ook raakt aan andere verliezen die je in je leven hebt gehad. Tevens help het je als je merkt dat je blijft ‘steken’ in het gevoel van verlies dat je ervaart door veranderingen op het werk of door verlies van werk. Dit boekje probeert je te ondersteunen om onverwerkte verlieservaringen te herkennen, aan te pakken en af te ronden. Je kunt er zelf mee aan de slag. Je leest meer over dit onderwerp in dit artikel in het FNV Magazine.

Onverwerkt verlies

 

FNV Werkt