Over loopbaanadvies

Loopbaanadvies bij de vakbond

Je verwacht het misschien niet; loopbaanadvies bij de vakbond. Met bijna 200 professionele vrijwilligers ondersteunen we leden in hun loopbaan. Leden helpen leden. Met loopbaandviesgesprekken, trainingen, online hulp bij het maken van je cv en sollicitatiebrief en een levendige community. Jouw lidmaatschap bij de vakbond maakt deze voor dienstverlening mogelijk.

Hier staat niemand in je nek te hijgen. We hebben geen targets om mensen aan het werk te krijgen. Jij staat centraal en jij bepaalt wat je met je loopbaan doet en in welk tempo. In de trainingen vind je mensen die net als jij aan de slag willen. Met praktische zaken, zoals netwerken en solliciteren, of met hun persoonlijke ontwikkeling. Maak kennis met onze trainingen en onze mensen.

Onze dienstverlening

Wil je eens praten met iemand over je loopbaanwensen of wil je weten welke training het meest geschikt voor jou is? Maak een afspraak voor een loopbaangesprek op dinsdagavond bij jou in de buurt. Daarnaast bieden we een aantal beproefde 1-daagse en meerdaagse loopbaantrainingen aan. Voor de training Jij in je Loopbaan en De Loopbaantraining FNV is er een intake via het loopbaanspreekuur. Voor de andere trainingen schrijf je je meteen in.

Het team

De vrijwilligers van Loopbaanadvies FNV zijn zeer professioneel. In het dagelijks leven werken ze als trainer, coach, HR-medewerker, manager etc. Wat al deze vrijwilligers gemeen hebben is dat zij zich in hun vrije tijd met hart en ziel inzetten voor andere leden van de FNV. Ze worden zorgvuldig geselecteerd en goed getraind bij de FNV. Het werk wat ze doen is immers heel belangrijk; het gaat om jou in je werk. Wil je met ze kennismaken?

Ontslagen. Wat nu?

Iets waar veel mensen in hun leven een keer mee te maken krijgen. Je wordt ontslagen. Hoe pak je het zoeken naar ander werk aan? Welke mogelijkheden heb je? Of hoe zet je snel een sollicitatiebrief en CV in elkaar? Loopbaanadvies FNV biedt jou een helpende hand.

FNV Werkt