Afspraak inplannen

Loopbaangesprek op locatie

Op verschillende doordeweekse avonden zitten onze loopbaanconsulenten tussen 19.00 en 21.00 uur voor je klaar op de verschillende vakbondshuizen verspreid over het land. Je kunt uit diverse locaties kiezen om je gesprek met onze loopbaanconsulenten te voeren. Langskomen kan alléén op afspraak. Dat gaat heel eenvoudig via de online afsprakenplanner. Kijk hier voor het volledige overzicht aan vakbondshuizen.

Loopbaanadvies online

FNV biedt naast de loopbaanspreekuren op locatie ook de mogelijkheid van een online loopbaangesprek via videobellen. Maak hier een afspraak voor een online loopbaangesprek. Je ontvangt een bevestiging met een korte uitleg over het videobellen.

Heb je geen computer of voer je het gesprek liever telefonisch? Dat kan ook. Ook dan maak je een afspraak via de afsprakenplanner. In de bevestiging lees je hoe je kunt aangeven dat je het gesprek telefonisch wil doen.

Twijfel je of het loopbaanspreekuur wel wat voor jou is, heb je andere vragen over loopbaanadvies bij de FNV of lukt het niet om online een afspraak te maken? Neem dan contact op met het contactcenter van FNV via 088-368 0 368 (bereikbaar op ma t/m vrij 8:30 – 17:30 uur).

 

FNV Werkt