Onze mensen

Meer dan 100 professionals staan voor je klaar!

Dat zijn de vrijwillige professionals die je ontmoet in op het loopbaanspreekuur of de trainingen. Ze zijn net als jij in het dagelijks leven werkzaam in een bedrijf, als ZZP of op zonder baan. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal een passie hebben voor ontwikkeling en zelf vorm geven aan je loopbaan. Veel van deze professionals doen dat ook in hun dagelijkse werk als loopbaancoach, personeelsadviseur of trainer. Daarnaast stellen hun tijd en deskundigheid beschikbaar om jou te helpen in je loopbaan.

 

Passen wij bij elkaar?

LoopbaanconsulentenVind jij het leuk om andere mensen te helpen, ben je sociaal en denk je graag mee met mensen over hun kansen en ontwikkeling op het gebied van hun werk? Dan ben jij misschien wel zeer geschikt als loopbaanconsulent! Of is het vak van trainer jou het op lijf geschreven? Herken je je in dit profiel en denk je erover om ons team te versterken? Lees dan verder op onze pagina Loopbaanconsulenten gevraagd.

Het is ook een mooie gelegenheid jezelf verder te ontwikkelen. Al onze vrijwillige professionals worden immers intensief getraind en begeleid.

Bewaren

FNV Werkt