Loopbaancoaching

Persoonlijke begeleiding bij (dreigend) ontslag

Ben je je baan kwijt of word je ontslagen? In zo’n geval kunnen allerlei gevoelens op je af komen. Loopbaan FNV Werken aan Werk ondersteunt jouw veerkracht om er weer bovenop te komen en op zoek te gaan naar een nieuwe baan of een nieuw perspectief op je toekomst.

In je persoonlijk traject leer je wat bij je past, ontwikkel je je sollicitatievaardigheden en leer je handig naar werk zoeken. Je wordt daarbij begeleid door een traject- adviseur van de FNV. Zij werken op FNV vakbondshuizen in heel Nederland en hun begeleiding is kosteloos voor leden van de FNV.

PERSOONLIJKE, ONAFHANKELIJKE BEGELEIDING

Bij Loopbaan FNV Werken aan Werk sta jij centraal. Jouw situatie en jouw wensen zijn ons uitgangspunt. Jij bepaalt hoe het traject verloopt. Of je alleen maar coachende gesprekken wilt, of ook door training aan nieuwe vaardigheden wil werken. Vaak is het een combinatie van beiden. Je wordt gekoppeld aan een persoonlijke traject- adviseur die jou begeleidt. De trajectadviseurs zijn volledig onafhankelijk. Hun enige belang is dat jij met vertrouwen een nieuwe stap neemt.

ZO ZOU HET KUNNEN GAAN

Je meldt je aan in je regio. Vervolgens neemt een trajectadviseur contact met je op en jullie maken een afspraak voor een intakegesprek. De gesprekken worden gehouden in het vakbondshuis of online. Samen met je trajectadviseur stel je een plan van aanpak op met je persoonlijke doelen. Ook bepaal je samen de duur van het traject en ga je aan de slag. Je trajectadviseur ondersteunt je in het proces, terwijl jij de stappen zet om je doelen te bereiken.

RESULTATEN

Sinds de start van het project Werken aan Werk van de FNV, halverwege 2017, meldden zich ruim 1400 deelnemers aan. Uit onderzoek blijkt dat tweederde van de deelnemers snel weer een nieuwe baan vindt. De waardering van de deelnemers voor hun trajectadviseur en trainer is bijzonder hoog!

Aanmelden voor een traject?

Mail de trajectadviseur in jouw regio. Hij of zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

  • Regio Noord: werkenaanwerk.noord@fnv.nl
  • Regio Oost: werkenaanwerk.oost@fnv.nl
  • Regio Midden: werkenaanwerk.midden@fnv.nl
  • Regio Noord West: werkenaanwerk.noordwest@fnv.nl
  • Regio Zuid West: werkenaanwerk.zuidwest@fnv.nl
  • Regio Zuid Oost: werkenaanwerk.zuidoost@fnv.nl

Wil je eerst weten of een loopbaantraject iets voor je is? Een (online) informatie- bijeenkomst geeft je het antwoord. Op www.fnvwerkt.nl vind je waar en wanneer deze gehouden worden.

fnv een telefoontje van je verwijderd

FNV Werkt