Loopbaantrainingen

Regie over je loopbaan met Loopbaan FNV

Naast het loopbaanspreekuur biedt de FNV interessante loopbaantraingen – en workshops aan. Deelname is inbegrepen in het lidmaatschap van FNV. Ben je eraan toe om je loopbaan een andere wending te geven? Of ben je aan het solliciteren en je hebt het gevoel dat je iets beter beslagen ten ijs wilt komen? Wil je meer halen uit je functioneringsgesprek of wat sterker staan in de onderhandeling met je leidinggevende? Neem dan eens een kijkje bij ons trainingsaanbod.

Met een training of workshop van FNV ontdek je niet alleen wat je wensen, talenten en vaardigheden zijn, maar leer je ze ook goed voor het voetlicht brengen. Of dat nu op papier zoals in een cv of sollicitatiebrief, of mondeling in een netwerkgesprek of sollicitatiegesprek. Versterk je zelfbeeld en ontdek de talloze mogelijkheden die je hebt om zelf (meer) regie over je loopbaan te voeren.

Overzicht trainingen en inschrijven

Op de pagina Overzicht loopbaantrainingen in het menu hiernaast, vind je het volledige overzicht van alle trainingen en workshops met een korte omschrijving.

Op de pagina Inschrijven loopbaantrainingen in het menu hiernaast, vind je de trainingen en workshops die op dit moment staan ingepland en waarvoor je je vandaag nog kunt inschrijven.

Wil je liever vanuit thuis een training of workshop volgen kijk dan bij het online aanbod aan trainingen.

FNV Werkt