Online trainingen

Ontdek de online training die bij jou past

Het volledige aanbod van alle online trainingen en workshops vind je hieronder met een korte omschrijving van de inhoud.

Voor het actuele aanbod aan online trainingen en workshops waar je je vandaag nog voor kunt inschrijven, klik je door naar de pagina inschrijven online trainingen.

ONLINE TRAININGEN

Met deze online trainingen ontwikkel je in 1 of 2 dagen je vaardigheden waardoor je weer een stap kunt maken in je loopbaan. Je leert van de feedback van je groepsgenoten en ontdek je eigen kracht.


Onderhandelen – 2 dagen

Op je werk kom je regelmatig in onderhandelingssituaties terecht. Je onderhandelt over de manier van werken, over een arbeidsovereenkomst of over je werktijden. In deze training leer je onderhandelprocessen herkennen en je zelfvertrouwen te vergroten.


In gesprek met je leidinggevende online – 2 dagen

Met deze workshop leer jij je goed voorbereiden op een gesprek met je leidinggevende, zodat je optimaal eruit haalt wat erin zit.  Ontdek hoe jij de regie neemt in het gesprek en hoe je met de juiste mindset een effectiever gesprek voert.

ONLINE WORKSHOPS

Met onze online workshops die je praktisch helpen in het proces van zoeken naar ander werk, krijg je  in een halve krijg je de laatste kennis aangereikt, ga je meteen praktisch aan de slag en wordt je snel vaardig.


Verlies van Werk online – 1/2 dag

In deze workshop krijg je de gelegenheid stil te staan bij wat het verlies van werk voor je betekent en te leren hoe je er beter mee om kunt gaan.


Cv maken online – 1/2 dag

Fris je kennis op van het maken van een cv en maak een goede basis-cv. Je leert ook hoe je je basis-cv aanpast op een specifieke functie.


Sollicitatiebrieven schrijven online – 1/2 dag

In deze workshop leer je een heldere, beknopte en duidelijke sollicitatiebrief te schrijven. Een brief waarmee je je van anderen onderscheidt en waarin jouw kwaliteiten goed naar voren komen.


Het sollicitatiegesprek 1 online – 1/2 dag

De inhoudelijke voorbereiding op het sollicitatiegesprek staat in deze workshop centraal. Je leert hoe je je voorbereidt op het sollicitatiegesprek en je ontdekt hoe de opbouw van een sollicitatiegesprek is.


Het sollicitatiegesprek 2 online – 1/2 dag

In deze workshop staat de presentatie van jezelf centraal tijdens het sollicitatiegesprek. Voer een gesprek met vertrouwen en rust. Maak prettig contact met je gesprekspartner en ervaar hoe je overkomt in een gesprek.


Netwerken online – 1/2 dag

Ontdek wat netwerken inhoudt en hoe je dit het beste kunt vormgeven. Leer de verschillende manieren om een netwerk uit te breiden en te onderhouden en wat de 2 belangrijkste vaardigheden bij netwerken zijn.


Social Media en je loopbaan 1 (de basis) online – 1/2 dag

LinkedIn is het grootste online netwerken voor werkenden en werkzoekenden. Met deze workshop heb jij je LinkedIn profiel gemaakt en weet je welke tools er zijn die je kunnen helpen bij het vergroten van je netwerk en het zoeken naar werk.


Social Media en je loopbaan 2 (de verdieping) online – 1/2 dag

Jezelf nog beter profileren dan je al doet op LinkedIn? Met de tips die je krijgt om je profiel te verbeteren en de juiste netwerkcontacten te maken vergroot jij je kans op het vinden van nieuw werk. Deze workshop kun je los volgen of als vervolg op de bovenstaande workshop.


Talenten en competenties 1 online – 1/2 dag

In deze workshop breng je jouw talenten en competenties helder in beeld, zodat je jezelf goed kunt presenteren in je sollicitatiegesprek of op je cv. Je krijgt zo meer zelfinzicht in waar jij je in onderscheid van anderen.


Talenten en competenties 2 online – 1/2 dag

Je bent meer dan je talenten en competenties. Als je helder hebt wat je echt drijft in het werk, kun je werk doen wat bij je past. Deze workshop kun je los volgen of als vervolg op de bovenstaande workshop.


Videosolliciteren online – 1/2 dag

Een videosollicitatie wordt steeds populairder. Het is een veel efficiëntere manier van solliciteren, waar je je goed op kunt voorbereiden dankzij deze workshop.


Onderhandelen voor vrouwen online – 1/2 dag

Naast de 1-daagse training Onderhandelen, bieden we ook deze workshop aan speciaal voor vrouwen. Vrouwen onderhandelen immers anders dan mannen. Ontdek hoe jij zeker en met plezier kunt onderhandelen, vanuit je eigen kracht.

 

FNV Werkt