Online trainingen

Ontdek de online training die bij jou past

Het volledige aanbod van alle online trainingen en workshops vind je hieronder met een korte omschrijving van de inhoud.

Voor het actuele aanbod aan online trainingen en workshops waar je je vandaag nog voor kunt inschrijven, klik je door naar de pagina inschrijven online trainingen.

ONLINE TRAININGEN

Met deze online trainingen ontwikkel je in 1 of 2 dagen je vaardigheden waardoor je weer een stap kunt maken in je loopbaan. Je leert van de feedback van je groepsgenoten en ontdek je eigen kracht.


Onderhandelen – 2 dagdelen

Op je werk kom je regelmatig in onderhandelingssituaties terecht. Je onderhandelt over de manier van werken, over een arbeidsovereenkomst of over je werktijden. In deze training leer je onderhandelprocessen herkennen en je zelfvertrouwen te vergroten.


In gesprek met je leidinggevende online – 2 dagdelem

Met deze workshop leer jij je goed voorbereiden op een gesprek met je leidinggevende, zodat je optimaal eruit haalt wat erin zit.  Ontdek hoe jij de regie neemt in het gesprek en hoe je met de juiste mindset een effectiever gesprek voert.


Gezond omgaan met stress – 2 dagdelen

Met een beetje stress is op zichzelf niets mis. Aanhoudende stress is ongezond voor een mens. In deze workshop ontdek je hoe jij beter kunt omgaan met stress.

ONLINE WORKSHOPS

Met onze online workshops die je praktisch helpen in het proces van zoeken naar ander werk, krijg je  in een halve krijg je de laatste kennis aangereikt, ga je meteen praktisch aan de slag en wordt je snel vaardig.


Talenten en competenties 2 online – 1/2 dag

Je bent meer dan je talenten en competenties. Als je helder hebt wat je echt drijft in het werk, kun je werk doen wat bij je past. Deze workshop kun je los volgen of als vervolg op de bovenstaande workshop.


Onderhandelen voor vrouwen online – 1/2 dag

Naast de 1-daagse training Onderhandelen, bieden we ook deze workshop aan speciaal voor vrouwen. Vrouwen onderhandelen immers anders dan mannen. Ontdek hoe jij zeker en met plezier kunt onderhandelen, vanuit je eigen kracht.

 

FNV Werkt