Overzicht loopbaantrainingen

Ontdek jouw training of workshop

Het volledige aanbod van alle workshops en trainingen vind je hieronder met een korte omschrijving van de inhoud.

Voor het actuele aanbod aan trainingen en workshops waar je je vandaag nog voor kunt inschrijven, klik je door naar de pagina inschrijven loopbaantrainingen.

TRAININGEN

Met de één en meerdaagse trainingen van Loopbaan FNV haal je meer uit je loopbaan. In deze trainingen ontdek je geïnspireerd en gesteund door je medecursisten, wat je wilt, waar jouw kracht ligt en wat je mogelijkheden zijn.


Jij in je loopbaan – 2 dagen

Waar sta je en wat zijn je mogelijkheden? Je stelt in deze training vast wat je interesses, kwaliteiten en vaardigheden zijn en maakt een goede start met het in beeld krijgen van wie je bent en wat je kunt. Je staat stil bij de waarde die werk voor je heeft en wat voor jou een gezonde balans zou zijn tussen werk en privé. Deze training is een eerste verkenning die je op weg helpt.


De Loopbaantraining FNV – 4 dagen

In deze training ga je actief aan de aan de slag met je wensen, talenten en vaardigheden. De oefeningen geven je inzicht in de mogelijkheden die je hebt om met jouw talent en ervaring je brood te verdienen. We maken ook tijd vrij om te dromen; wat zou je het liefste willen doen, waar krijg je energie van en hoe ziet jouw ideale balans eruit? Dit helpt je om scherp te krijgen waar je in de toekomst wilt staan in je leven en werk. Tijdens deze training zet je gericht de stappen om jouw loopbaanwensen waar te maken.


Versterk jezelf in je functioneringsgesprek – 1 dag

Na deze dynamische 1-daagse training ben jij straks voorbereid op een goed gesprek met je leidinggevende. Je leert hoe goed beslagen ten ijs komt en de regie pakt in je functioneringsgesprek. En als het gesprek toch niet verloopt zoals je graag zou willen weet je hoe je de regie herpakt en en het gesprek afsluit met goed vastgelegde afspraken waar jij wat aan hebt.


Onderhandelen – 1 dag

Op je werk kom je regelmatig in onderhandelingssituaties terecht. Je onderhandelt over de manier van werken, over een arbeidsovereenkomst of over je werktijden. In deze training leer je onderhandelprocessen herkennen en je zelfvertrouwen te vergroten.


Solliciteren en netwerken – 2 dagen

Solliciteren is jezelf goed in de markt zetten. In 2 dagen verdiep je je in de kunst van het goed lezen van een vacature, een onderscheidende en stevige cv maken en een wervende sollicitatiebrief schrijven. Ontdek de kracht van netwerken bij het zoeken naar ander werk en hoe jij jezelf goed voor het voetlicht brengt. Je kunt ook de afzonderlijke onderdelen van deze trainingen volgen in de onderstaande workshops.


Gezond omgaan met stress – 1 dag

Met een beetje stress is op zichzelf niets mis. Aanhoudende stress is ongezond voor een mens. In deze workshop ontdek je hoe jij beter kunt omgaan met stress.

 

WORKSHOPS

Met onze workshops die je praktisch helpen in het proces van zoeken naar ander werk, krijg je  in een halve krijg je de laatste kennis aangereikt, ga je meteen praktisch aan de slag en wordt je snel vaardig.


Boos! – 3/4 dag

Onrechtvaardig behandeld in je werk of ontzettend boos over ontslag? Krijg inzicht in wat die boosheid met je doet en leer hoe je er goed mee kunt omgaan. Deze workshop kun je los volgen of als vervolg op de bovenstaande workshop.


Talenten en competenties 2 – 1/2 dag

Je bent meer dan je talenten en competenties. Als je helder hebt wat je echt drijft in het werk, kun je werk doen wat bij je past. Deze workshop kun je los volgen of als vervolg op de bovenstaande workshop.


Onderhandelen voor vrouwen – 1/2 dag

Naast de 1-daagse training Onderhandelen, bieden we ook deze workshop aan speciaal voor vrouwen. Vrouwen onderhandelen immers anders dan mannen. Ontdek hoe jij zeker en met plezier kunt onderhandelen, vanuit je eigen kracht.

 

FNV Werkt