icoon terug Terug naar het overzicht

Online workshop Videosolliciteren

De training

“Ik heb naast mijn sollicitatiebrief nu ook een kort filmpje waarin ik mijzelf presenteer. Beeld zegt vaak meer dan woorden.”

In de 2 uur durende online workshop Sollicitatievideo krijg je uitleg van de spelregels die jouw succes met een solliciatievideo kunnen vergroten. Daarnaast maak je een begin met oefenen om een effectieve sollicitatievideo te maken. Het is leuk om op andere deelnemers te oefenen en ervaringen en tips uit te wisselen. Je zult merken dat er best wat bij komt kijken en tegelijk dat het veel impact kan hebben.

Na afloop heb je scherp welke zaken belangrijk zijn en waar je nog aan kan werken om jezelf nog beter online neer te zetten. Met de skills die je in deze workshop opdoet, kan je net een stapje voor zijn op andere sollicitanten.

De insteek van deze online workshop is dat je met minimale middelen en dus lage kosten al een heel eind kan komen.

Praktische informatie
– Na inschrijving is je aanmelding definitief, je ontvangt 2 dagen van te voren per mail een link (via Teams of Zoom) waarmee je deel kunt nemen aan de online workshop. Tip: zet de datum meteen in je agenda om verwarring te voorkomen!
– Om deel te kunnen nemen aan deze online workshop heb je het volgende nodig: een pc, laptop of tablet met camera, een stabiele internetverbinding, pen en papier en eventueel je cv. Een koptelefoon is wenselijk ivm omgevingsgeluiden.
– Ook als je weinig computerervaring hebt, kun je goed deelnemen aan deze online workshop.

 

Gerelateerde training:

Online workshop Social Media en je loopbaan – de basis

  • 1 dagdeel

Wanneer & waar

FNV Werkt