Van werk-naar-werk begeleiding

Van werk-naar-werk begeleiding in je eigen regio

We ontkomen er niet aan. Covid-19 raakt ook de arbeidsmarkt. Veel werkenden verliezen hun baan en inkomen. Om massawerkeloosheid te voorkomen, lanceert het kabinet een aanvullend pakket, als onderdeel van het derde Steun- en herstelpakket. Om  jou naar nieuw of ander werk te helpen, door scholing en begeleiding in je eigen regio

VOOR WIE BEDOELD?

Dit aanvullend sociaal pakket is bedoeld voor:

  • Alle werkenden, leden én niet-leden, die hun baan verliezen door Covid-19 en behoefte hebben aan extra ondersteuning bij het vinden van ander werk.
  • Met bijzondere aandacht voor jongeren, mensen die moeite hebben om zelf nieuw werk te vinden en zelfstandig ondernemers.

Dus staat je baan op het spel? Of ben je jouw werk inmiddels verloren door Covid-19? De Vakbeweging, powered by FNV en CNV helpt je graag verder met een professioneel werk-naar-werk traject. Je krijgt van ons passende dienstverlening die bestaat uit extra loopbaanbegeleiding en workshops. Of we verwijzen je door naar speciale omscholingsmogelijkheden en/of hulp bij schulden. Wij helpen je bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Een baan die echt bij je past, met begeleiding op maat. Voor leden en tijdelijk ook voor niet-leden. Altijd bij jou in de buurt, maar voorlopig alleen online.

Deze dienstverlening bestaat uit een regionale aanpak van 35 mobiliteitsteams. En hoewel de Regionale Mobiliteitsteams nog aan het opstarten zijn, kun je nu al wel een loopbaantraject starten bij de “vakbeweging powered by FNV & CNV” vanuit het aanvullend sociaal pakket. Je wordt begeleid door een trajectadviseur van FNV. Meld je nu aan door onderstaand formulier in te vullen.

Meld je nu aan

 

 

FNV Werkt