icoon terug Terug naar het overzicht

Online workshop Gezond omgaan met Stress

De training

Stress hoort bij het leven. Je hebt gezonde en ongezonde stress. Tijdens je dag kan het voorkomen dat je je door drukte of vervelende situaties je steeds minder energiek voelt. Of je wilt tools hebben om energie te blijven, zodat je beter tegen stress bent opgewassen? In deze online workshop word je meegenomen in de piramide van vitaliteit. Waaruit is deze opgebouwd? Je krijgt tools mee om je veerkracht te versterken. Je krijgt oefeningen om te ontladen en om je weer op te laden. Want net zo belangrijk als het ontladen van opgebouwde spanning, is het opladen van je energie. Je kunt dan gezonder omgaan met stress.

Deze workshop kan als apart workshop gevolgd worden of in tweeluik met de workshop ‘mentaal fit’ Advies is dan om de workshop ‘mentaal fit’ als eerste te volgen.

Praktische informatie
– Na inschrijving is je aanmelding definitief. De training bestaat uit twee avonden. Je ontvangt telkens 2 dagen van te voren per mail een link waarmee je deel kunt nemen aan de online workshop. Je krijgt dus geen bevestiging van aanmelding.
– Om deel te kunnen nemen aan deze online workshop heb je het volgende nodig: een pc, laptop of tablet met camera, een stabiele internetverbinding, pen en papier en eventueel je cv, een koptelefoon is wenselijk ivm omgevingsgeluiden.
– Ook als je weinig computerervaring hebt, kun je goed deelnemen aan deze online workshop.

Wanneer & waar

Er zijn nog geen trainingen gepland...

FNV Werkt