icoon terug Terug naar het overzicht

Online workshop Mentaal fit

De training

“Ik kan nu veel beter omgaan met de stress die ik door mijn werk kreeg”

We ervaren bijna allemaal weleens stress door het werk, of door het verliezen van je werk. Soms hebben we ook stress zonder dat we ons daar van bewust zijn. In deze online workshop leer je de signalen van je lichaam te herkennen, ontdek je wat stress met je doet. Je krijgt inzicht in wat je eigen verwachtingen voor invloed kunnen hebben op stress beleving of juist plezier hebben. Een aantal praktische technieken kunnen je op weg helpen om stress te verminderen.

Deze workshop kan als apart workshop gevolgd worden of in tweeluik met de workshop ‘gezond omgaan met stress’. Advies is dan om deze workshop als eerste te volgen.

Praktische informatie
– Na inschrijving is je aanmelding definitief. Je ontvangt 2 dagen van te voren per mail een link waarmee je deel kunt nemen aan de online workshop. Je krijgt dus geen bevestiging van aanmelding.
– Om deel te kunnen nemen aan deze online workshop heb je het volgende nodig: een pc, laptop of tablet met camera, een stabiele internetverbinding, pen en papier en eventueel je cv, een koptelefoon is wenselijk ivm omgevingsgeluiden.
– Ook als je weinig computerervaring hebt, kun je goed deelnemen aan deze online workshop.

 

Gerelateerde training:

Online workshop Gezond omgaan met Stress

  • 1 dagdeel

Wanneer & waar

FNV Werkt