icoon terug Terug naar het overzicht

Online workshop In gesprek met je leidinggevende

De training

“Het klinkt misschien raar, maar ik was altijd een beetje zenuwachtig voor mijn functioneringsgesprek. Na deze training is dat veel minder geworden.”

Hoe voer je een ontspannen (formeel) gesprek met je leidinggevende? In deze online training leer je eigen regie nemen waar het gaat om duidelijkheid over de aard van het gesprek, het doel van het gesprek en de inhoud van het gesprek. Je ontdekt de kracht van belemmerende en helpende gedachten. Jouw belemmerende overtuigingen worden duidelijk en je wordt in je kracht gezet. Met deze training leer jij je goed voorbereiden op een gesprek met je leidinggevende, zodat je optimaal eruit haalt wat erin zit.

Praktische informatie
– Na inschrijving is je aanmelding definitief, je ontvangt 2 dagen van te voren per mail een link waarmee je deel kunt nemen aan de online workshop. Je krijgt dus geen bevestiging van aanmelding.
– Om deel te kunnen nemen aan deze online workshop heb je het volgende nodig: een pc, laptop of tablet met camera, een stabiele internetverbinding, pen en papier en eventueel je cv, een koptelefoon is wenselijk ivm omgevingsgeluiden.
– Ook als je weinig computerervaring hebt, kun je goed deelnemen aan deze online workshop.

Gerelateerde training:

Wanneer & waar

FNV Werkt