icoon terug Terug naar het overzicht

De Loopbaantraining FNV

De training

“Ik heb nu ontdekt wat mij drijft in mijn (werkend) leven. Met dat inzicht, de portfolio en mijn ‘loopbaankaart’ kan ik nu aan de slag om mijn droom te verwezenlijken.”

In deze 4-daagse training ga je actief aan de aan de slag met je wensen, talenten en vaardigheden. De oefeningen geven je inzicht in de mogelijkheden die je hebt om met jouw talent en ervaring je brood te verdienen. Je maakt een portfolio, dat jou en anderen een realistisch beeld van jouw persoonlijk profiel geeft. Dat helpt je in je loopbaan. We maken ook tijd vrij om te dromen; wat zou je het liefste willen doen, waar krijg je energie van en hoe ziet jouw ideale balans eruit? Dit helpt je om scherp te krijgen waar je in de toekomst wilt staan in je leven en werk. Je maakt een persoonlijke loopbaankaart, waarmee in één oogopslag helder is wat jij het liefste doet. Door je persoonlijk profiel en je toekomstbeeld op elkaar af te stemmen, kun je je gericht ontwikkelen in je loopbaan. Tijdens deze training zet je gericht de stappen om jouw loopbaanwensen waar te maken. Houd er wel rekening mee dat je thuis aan opdrachten moet werken.

 


 

Wil je weten hoe een mede FNV-lid de training heeft ervaren? Lees dan het artikel over Ria Varenhorst die de Loopbaantraining FNV heeft gedaan. Of doe een oefening uit de training via deze microlearning.

Gerelateerde training:

Jij in je Loopbaan

  • 2 dagen
  • Verschillende data

Wanneer & waar

FNV Werkt