Handboek consulenten en trainers Loopbaanadvies FNV

Welkom!

Met dit online handboek voor de loopbaanconsulenten en -trainers van Loopbaan FNV willen we jou ondersteunen in het gewaardeerde werk dat jij doet voor de leden van FNV. Je vindt er praktische tips zoals websites met coachingstips en informatie over de organisatie, maar ook meer achtergrond over de FNV als vakbond. We kiezen voor een online handboek omdat we dan makkelijker wijzigingen en aanvullingen kunnen toevoegen.

Misschien heb jij zelf ook een goede aanvulling voor het handboek? Dan kun je dat doen door een mail te sturen naar: loopbaandvies@fnv.nl. De redactie van de website bekijkt hoe we jouw bijdrage het beste kunnen verwerken en delen. Als je vragen hebt naar aanleiding van dit handboek kun je deze altijd stellen aan je bestuurder, bijvoorbeeld in één van de regionale bijeenkomsten die regelmatig in jouw regio plaatsvinden.

Omdat we regelmatig een (kleine) update van het handboek doen, raden we gaan regelmatig even het handboek te bekijken. We danken je alvast voor jouw tips en bijdragen en wensen je heel veel plezier met dit handboek toe!

Het Loopbaanteam FNV

FNV Werkt