Loopbaanspreekuur

Online je afspraken beheren voor het Loopbaanspreekuur

Leden die een afspraak willen maken voor het loopbaanspreekuur in de buurt doen dat online via fnv.nl. In deze online spreekuur planner worden alle afspraken bijgehouden en wordt genoteerd wat het onderwerp van gesprek is. Na afloop van het gesprek doet de loopbaanconsulent kort verslag in dezelfde planner. Mocht een lid een tweede keer op gesprek komen, heb je alle gegevens bij de hand.

Handleiding

Voor loopbaanconsulenten is een aparte handleiding gemaakt over hoe jij je beschikbaarheid in het systeem opgeeft, je afspraken monitort en een terugkoppeling noteert. Dat laatste is belangrijk, omdat de FNV daarmee rapportages over bezoekersaantallen, sectoren, type vragen van leden genereert, om zo haar dienstverlening te verbeteren.

Ondervind je problemen met het gebruik van het systeem, waar de handleiding niet in voorziet,  kun je in eerste instantie terecht bij je bestuurder in de regio.

Past deze training bij mij?

Bij een gesprek dat erin resulteert dat een lid zich inschrijft voor de training ‘Jij in je Loopbaan’ of ‘De Loopbaantraining FNV’ fungeert het loopbaangesprek meteen als intake. Ter ondersteuning gebruikt je daarbij deze formulieren (klik op de afbeelding). Check of deze aanwezig zijn op de spreekuur lokatie. Je kunt deze 3 ondersteunende materialen bijbestellen via de Online Catalogus. Lees meer over gespreksvoering op de pagina Gespreksfasen.

 

FNV Werkt