Online afsprakenplanner Loopbaanspreekuur

Online je afspraken beheren voor het Loopbaanspreekuur

Leden die een afspraak willen maken voor het loopbaanspreekuur in de buurt doen dat online via www.fnv.nl. In deze online spreekuur planner worden alle afspraken bijgehouden, wordt genoteerd wat het onderwerp van gesprek is en doet de loopbaanconsulent kort verslag van de uitkomst van het gesprek. In verband met de Covid-19 maatregelen worden de loopbaanadvies-gesprekken gevoerd door middel van videobellen. Leden maken net zoals anders via de planner een afspraak voor een gesprek met onze loopbaancoaches voor een online loopbaangesprek.

Handleiding

Voor loopbaanconsulenten is een aparte handleiding gemaakt over hoe jij je beschikbaarheid in het systeem opgeeft, je afspraken monitort en een terugkoppeling noteert. Dat laatste is belangrijk, omdat de FNV daarmee rapportages over bezoekersaantallen, sectoren, type vragen van leden genereert, om zo haar dienstverlening te verbeteren.

Ondervind je problemen met het gebruik van het systeem, waar de handleiding niet in voorziet,  kun je in eerste instantie terecht bij je bestuurder in de regio.

Hulpmiddelen in het Loopbaangesprek

Met behulp van de placemat kun je tijdens het gesprek de (tussentijdse) conclusies door het lid op laten schrijven. De placemat voorziet meteen in praktische informatie die je tijdens het gesprek eventueel gebruikt ter ondersteuning.

Bij een gesprek dat erin resulteert dat een lid zich inschrijft voor de training Jij in je Loopbaan of De Loopbaantraining FNV fungeert het loopbaangesprek meteen als intake. Ter ondersteuning gebruikt je daarbij deze formulieren (klik op de afbeelding). Check of deze aanwezig zijn op de spreekuur lokatie. Je kunt deze 3 ondersteunende materialen bijbestellen via de Online Catalogus. Lees meer over gespreksvoering op de pagina Gespreksfasen.

FNV Werkt