Loopbaantrainingen

Ons trainingsaanbod aan leden

Een overzicht van alle loopbaantrainingen die we in het voor- en najaar aanbieden vind je op de website. Zodra in een regio een training is gepland wordt deze toegevoegd aan de website. We draaien inmiddels bijna een jaar met deze online tool en het bevalt. Uiteraard hebben we nog allerhande verbeteringen aangebracht, omdat je in de praktijk pas echt merkt of iets werkt of niet. In praktijk blijkt dat het zowel gebruiksvriendelijk als heel praktisch is. Om het aanmelden voor leden nog laagdrempeliger te maken is de verplichting om eerst een profiel aan te maken, eruit gehaald. We checken uiteraard dan wel na aanmelding of een deelnemer lid is van de FNV.

Met de maatregelen rondom Covid-19 worden er minder of geen trainingen op locatie gehouden. Vanaf 2021 worden daarom veel trainingen en workshops online aangeboden. Inschrijven gaat op de gebruikelijke manier via deze website.

Ondertussen blijven we ook de trainingen ontwikkelen, zowel inhoudelijk als qua look and feel. Al met al krijgt Loopbaan FNV een zeer positieve reactie van de deelnemende leden aan de trainingen. Ze zijn overwegend zeer tevreden van begin tot eind, kortom; van aanmelding tot het afsluiten van een training. Na elke training krijgt een deelnemer vanuit de online trainingsplanner meteen een verzoek om via een link zijn of haar feedback op de training te geven. Loopbaan FNV evalueert dat en op basis hiervan worden indien nodig trainingen aangepast.

fnv een telefoontje van je verwijderd

FNV Werkt